dissabte, 8 de març del 2014

Jocs Florals

Aquest any el tema triat pels escrits dels Jocs Florals 2014 és Salvador Dalí i el Surrealisme. A plàstica hem vist un vídeo amb la biografia i pintures més importants de Dalí i hem dibuixat el retrat de Salvador Dalí afegint detalls com les barres de pa, les formigues o els formatges, que eren símbols molt característics d'aquest genial pintor.








8 comentaris:

  1. Una pregunta: hem de pintar el dibuix de Salvador Dalí?
    Judit

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Gràcies però només amb les ombres o també amb colors?

      Elimina
    2. les ombres per la cara i la roba donar-li color

      Elimina
  3. Ahir estava donant una volta per Andorra i vaig veure una escultura surrealista dels rellotges de Dalí surtia un rellotge desfet i penjat d' una branca.

    ResponElimina
  4. Els meus pares em van dir que de petit vaig anar al museu de Dalí i em van dir que com ho estava estudiant un día tornaríem a anar-hi.

    ResponElimina
  5. que bé Marc! sempre aprenent amb els viatges familiars...me n'alegro que t'hagi servit per reconèixer al Dalí! podràs explicar-nos quan hi vagis al museu Dalí moltes coses!

    ResponElimina
  6. que bé Marc, sempre aprens moltes coses en els viatges familiars...me n'alegro molt!ho seguirem treballant! Quan vagis al museu Dalí fes fotos i aprèn molt que ens faràs una petita explicació.

    ResponElimina

Colònies 2018

Aquest any, els dies 21,22 i 23 de maig, hem anat a la Garbinada, una casa de colònies que ja coneixem bé situada a Torroella del Montgrí. ...